Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Coral Blue Beach Hotel promite o vacanta unica si de neuitat intr-un peisaj idilic, fiind ideal pentru cei care iubesc linistea si, in acelasi timp, un bun punct de plecare pentru a explora toata Peninsula Halkidiki.Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, bar pe plaja, lobby, Wi-Fi in zone publice (contra cost), volei pe plaja, ping pong, loc de joaca pentru copii, inchirieri de masini, barci si echipamente nautice, servicii medicale (la cerere), mini market, parcare.

Facilitati camere
Cele 67 de camere confortabile sunt mobilate elegant si dispun de aer conditionat, TV satelit, telefon, baie cu dus, frigider, uscator de par, seif, balcon sau terasa.

Localizare
Hotelul Coral Blue Beach este situat in satul Gerakini, printre gradini verzi luxuriante care duc la o plaja frumoasa cu ape albastre limpezi si nisip auriu, fin. Plaja hotelului este organizata cu umbrele si sezlonguri, restaurante si baruri. Hotelul se afla la doar 11 km distanta de statiunea Nea Moudania, 14 km de Poligyro (capitala prefecturii), 20 km de plajele cu Steag Albastru (Akti Sani si Porto Carras) si la 65 km distanta de Aeroportul din Salonic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.