Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arhontiko Hotel


Descriere


Localizare: hotelul se afla in apropiere de magazinele din centru statiunii Myrina, in fata castelului, in cladirea unei foste case fermecatoare, decorata cu mobilier de epoca. Distanta fata de plaja din Myrina este de 50 m si de port, de 100 m.


Dotari camere: camerele bine mobilate combina caracteristicile istorie cu o serie de facilitati moderne cum ar fi aer conditionat, TV, minibar, uscator de par, internet.

Facilitati hotel: oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun gustos, servit in sala de mese, cu design traditional, cu pereti imbracati in piatra. Hotelul dispune si de room service si parcare.


http://www.archontiko-ammouliani.gr


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.