Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Kober


Descriere


Localizare:


Pensiunea Maria Kober este situat la intrarea în Gura Râului într-o oaz de linite, în mijlocul naturii.


Aflat la 20 km de Sibiu (DN1 Sibiu-Cristian-Orlat-Gura Râului) pensiunea Maria Köber este locul ideal pentru petrecerea unui concediu de odihn i recreere în mijlocul naturii.


Dotari si facilitati:


-Cazare in 10 camere duble dotate cu dus si balcon propriu.

- sala de mese pentru 40 persoane ce poate fi transformata in sala de seminarii si conferinte.

- terasa cu o splendida panorama asupra muntilor Cindrel.


-sala de mese, capacitate 40 persoane ce poate fi transformata in sala de seminarii si conferinte.


- parcare in curte gratuita


Indiferent daca sunteti in grup sau ca familie bucataria noastra merita toata atentia. Micul dejun copios nu lasa de dorit, la amiaza si seara va oferim un bogat sortiment de preparate ardelenesti (romanesti si sasesti), vinuri si tuica de casa.



La cerere organizam serbari campenesti.



Daca copii se simt bine si nu se plictisesc parintii pot sa se odihneasca, acesta este un lucru pe care il stim din proprie experienta. La tara copii n-o sa se plictiseasca: pe langa bucuria de a zburda in natura, vacile, caii, oile, gainile - sunt o atractie pentru ei iar noi le putem arata.



Agrement:


Loc ideal de plecare în drumeii, ture cu bicicleta sau excursii în munii, vizitarea satelor din Mrginimea Sibiului precum i a cetilor-biserici sseti din Cristian, Garbova sau Slimnic.


Monumentele locale (biserica orthodox, icoane, vechi gospodrii raneti cu instalaii tradiionale "piua de haine" i "presa de ulei " - funcionale, cât i vizitarea oraului Sibiu, sunt o alt opiune.


Alte posibiliti de petrecerea timpului liber:


Vara v oferim plcerea unei bi i a unui tratament la celebrele lacuri srate de la Ocna Sibiului care se afl la doar cateva minute de noi.


Iarna se pot organiza plimbri cu sania tras de cai, snius pe colinele de lang pensiune cat i practicarea schiului la Pltini. Iar dac toate acestea v solicit prea mult v putei pur i simplu delecta într-o plimbare prin peisajul hibernal.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.