Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 Playa Meloneras


Descriere

Descriere:
Acest hotel de cinci stele este situat pe malul marii, in statiunea de lux din Meloneras si este o alegere perfecta atat pentru familii, cat si pentru cupluri deopotriva, deoarece hotelul este structurat in 2 sectiuni, o aripa este destinata activitatilor pentru copii si una este destinata adultilor, acestia bucurandu-se de liniste si relaxare.
Localizare:
La 50m de o plaja mica si la 1 km de o mare plaja de nisip. La 1.3 km de centrul staCiunii Maspalomas si la 5 km de centrul statiunii Playa del Ingles.
Facilitati hotel:
3 baruri, inclusiv un bar in hol si unul la discoteca care servesc o gama larga de bauturi locale si internaCionale, 3 restaurante, inclusiv un restaurant bufet si unul a la carte, doua piscine mari,o piscina interioara si o piscina pentru copii, sezlonguri si prosoape gratuit la piscina, jacuzzi, teren de tenis, sala de gimnastica. Despacio SPA este deschis intre orele 10.00-08.00 si asigura contra cost sauna, baie turceasca, jacuzzi si masaj (Varsta minima-16 ani). In apropierea hotelului se afla un teren de golf.
Dotari camere:
TV, Wi-Fi, aer conditionat, baie cu cada sau dus si usctor de par, halat de baie si papuci, balcon. Minibar si seif contra cost.
Tip masa:
Demipensiune sau All Inclusive.
Pachetul de All Inclusive Plus include mic dejun tip bufet, pranz si cina in Restaurantul Tamadaba. Gustari si vin local, bere, bauturi spirtoase, non-alcoolice si bauturi internationale de marca sunt disponibile 24 de ore pe zi (prin room service 01.00 - 07:00). Pentru restaurantul a la carte Gaudi este necesara rezervare.
Web site:
https://www.h10hotels.com/es/hoteles-gran-canaria/h10-playa-meloneras-palaceetc_alt=5316&n_okw=h10%20playa%20meloneras_p_1t2_c_1599086365&gclid=CIiYpYPf2tICFSIL0wodPZgBgw


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.