Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Kristal


Descriere

Tarif persoana in camera dubla cu all inclusive: 105 euro
Hotel Kristal 4*
Hotelul Kristal este un complex all inclusive, situat într-o zonă liniştită din staţiunea Nisipurile de Aur, la doar 450 de metri de plajă. Acesta are un centru de fitness gratuit şi piscină gratuită.

Oaspeţii se pot delecta cu aerul proaspăt de mare, precum şi cu vederea încântătoare la parcul frumos plin de verdeaţă şi la grădinile cu flori.

Kristal pune la dispoziție camere twin standard decorate frumos, camere de familie confortabile şi camere duble superioare spaţioase.

Hotelul este amplasat într-o clădire cu 6 etaje și pune la dispoziție un hol spațios cu bar, recepție cu program nonstop, un restaurant principal, bar la piscină și piscină interioară. Piscina în aer liber este prevăzută cu zonă pentru copii, şezlonguri şi umbrele de soare. Proprietatea are şi un restaurant cu terasă.

Centrul de wellness oferă masaje, baie de aburi, hamam, tratamente cu apă, cadă cu hidromasaj și duș aventură. Oaspeții au la dispoziție și un salon de coafură. De asemenea, hotelul pune la dispoziție facilități pentru tenis de masă și câmp, cameră de joacă cu jocuri electronice și un loc de joacă pentru copii.

În apropierea Hotelului Kristal se găsesc mai multe magazine, baruri, restaurante şi cluburi de noapte, precum şi un cazinou şi un parc acvatic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.