Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Golden Line


Descriere

Perioada: 29.04.2018-02.05.2018
Tarif: 111 €/all inclusive 1 adult in studio

Servicii incluse:
-cazare 3 nopti cu all inclusive
-taxa de statiune

Servicii neincluse:
-transportul
-asigurarea medicala

Hotel Golden Line 4*
Hotelul este la 3 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 100 de metri de Marea Neagră şi de plajă, acest complex de apartamente de 4 stele din Nisipurile de Aur oferă o piscină încălzită în aer liber şi o zonă spa. Toate apartamentele sunt spaţioase şi au aer condiţionat şi un balcon mobilat.
Toate apartamentele de la Apart Hotel Golden Line includ chicinetă cu zonă de luat masa, TV cu plasmă cu canale prin cablu şi o baie cu uscător de păr şi articole de toaletă.
Restaurantele à la carte şi tip bufet servesc preparate bulgăreşti şi internaţionale. De asemenea, Apart Hotel Golden Line are un bar lângă piscină, o recepţie cu program nonstop, un salon de înfrumuseţare şi un teren de joacă pentru copii.
Se oferă acces gratuit la internet WiFi şi facilităţi gratuite de călcat. Sauna, cada cu hidromasaj şi baia de aburi sunt disponibile la un cost suplimentar.
Promenada principală din staţiunea Nisipurile de Aur este situată la doar 70 de metri, iar la 300 de metri se află o staţie de autobuz. Proprietatea este situată la 25 km de Aeroportul Varna şi oferă un serviciu de transfer, la cerere.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.