Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare: In centrul orasului Gheorghieni

In centrul orasului, dar in acelasi timp intr-un loc ferit de zgomot si agitatie, se gaseste Pensiunea Lazar. Pentru proprietari, locul acesta este incarcat de amintiri si traditie.
Ca oaspete al pensiunii, veti gusta din pitorescul si traditiile locului.

Astfel, va intampina cu camere single, doua si trei paturi, doua apartamente, un restaurant cochet de 50 de locuri, o cafenea de 80 de locuri si o gradina numai buna pentru siestele lungi ale dupa-amiezelor de vara. Dar, in acelasi timp, va pune la dispozitie si linii telefonice internationale, internet, servicii pentru conferinte sau mese festive si chiar un serviciu pentru inchiriere de automobile.
Activitati in zona:
Merita vizitate si localitatile din imprejurimile orasului, unde in fiecare sat exista puncte de atractie turistice: castelul de la Lazarea (5 km), morile de apa de la Remetea, bisericile de la Ditrau si Joseni, casa memoriala Borsos Miklós din Ciumani si multe altele.

La aproape aceeasi distanta de Gheorgheni, se alfa Borsec, Miercurea Ciuc, {umuleu, Odorheiu Secuiesc, salina de la Praid, Corund, Sovata, lacul de acumulare din Cheile Bicazului, Tusnad-Bai si lacul Sf. Ana (singurul lac vulcanic din Europa). intr-o singura zi, se pot vizita manastirile din Moldova, orasul medieval Sighisoara, sau Brasovul si imprejurimile.

Se pot face drumetii la Lacul Rosu (24 km), pestera Sugo (13 km) si Cheile Bicazului (27 km), supranumite `paradisul alpinistilor`. Cu usurinta, se poate ajunge la izvoarele raurilor Olt si Mures. Pentru patinatorii pasionati, exista si un patinoar arificial, care functioneaza aproape tot anul, cu exceptia lunilor iunie si iulie. Iar pentru iubitorii sporturilor de iarna, exista piste de schi amenajate chiar in Gheorgheni, Izvorul Muresului si la Bucin. In plus, la Valea Stramba, se afla una dintre putinele trambuline K-70 pentru schiori.
Pe timp de vara, turistii au la dispozitie o piscina cu apa incalzita, terenuri de tenis si de fotbal, dar si trasuri sau cai pentru excursii in imrejurimile orasului. Nu in ultimul rand, iubitorii de cultura pot vizita muzeul si galeriile de arta, pentru ca doar cateva ore mai tarziu sa petreaca o seara distinsa la teatrul din Gheorgheni.
Alte activitati: Drumetii in Cheile Bicazului, Tiroliana, Explorarea pesterilor harghitene (Pestera Sugau, Pestera Varghis, Pestera Munticelul), ture de mountain bike in Hasmas, Zbor cu parapanta in tandem.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.