Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Germisara Resort & SPA


Descriere

Hotelul Germisara a fost, încă de la construcţie, perla staţiunii Geoagiu Băi, având o mare capacitate de cazare. În anul 2006 a fost complet renovat şi a primit numele de Hotel Germisara Resort & SPA****. Prin dotările specifice, Hotelul Germisara s-a impus pe piaţa turismului balnear, de wellness şi SPA, iar in toți acești ani de funcţionare, a devenit o destinaţie preferată pentru turiştii care doresc să beneficieze de calitatea ridicată a serviciilor dintr-o astfel de locaţie. Fiind conceput cu un centru de conferințe compus din 4 săli, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinţe, şedinţe, team-building pentru multe companii importante din ţară şi străinătate. GERMISARA Hotel Resort & SPA**** pune la dispoziţia dumneavoastră 144 camere şi apartamente: 6 apartamente + 1 apartament pentru persoane cu disabilităţi, 88 camere cu pat matrimonial, 49 camere twin. Deasemenea hotelul vă pune la dispoziție un restaurant elegant şi rafinat, cu o capacitate de 200 de locuri, amenajat în nota distincţiei şi a bunului gust, restaurantul nostru vă oferă, într-o ambianţă selectă, o gamă diversă de preparate din bucătăria tradiţională românească şi internaţională. Facilităţi generale GRATUITE : • Accesul la plaja și piscina exterioară cu apă termală (când temperatura exterioară permite) • Accesul la piscina de agrement cu apă termală • Accesul la piscina de agrement cu apă dulce • Accesul la saună. • Accesul la sala fitness. • Acces internet wireless, gratuit. Orice abuzuri sunt pedepsite conform legii. PACHET CAZARE CU TRATAMENT BALNEAR MINIM 5 NOPŢI DEMIPENSIUNE: Cazare - 5 nopţi / 6 zile în camera dubla sau single – conform opţiunii Masă - 5 x Demipensiune (cina duminica - joi), 5 x Mic Dejun (luni - vineri) Tratament - 3 proceduri / zi / persoană ( luni-vineri, începând cu orele 07:15 ) Intrare - Duminică (începând cu orele 16.00) Ieşire - Vineri (până la orele 12.00)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.