Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Irene Studios este compus din 12 de studiouri moderne, spațioase, mobilate, cu o bucătărie complet utilată, aer condiționat, TV și serviciu de curățenie zilnica. Zona înconjurătoare a studiourilor este spatioasa si include un loc de joaca ideal pentru copii. Fiecare studio are propriul sau spațiu de parcare rezervat.

Localizare

Hotelul este amplasat pe un deal cu plantații de măslini, la 500 de metri de plaja din Pefki, în Evia. La mai puțin de 5 minute de mers pe jos se găsesc taverne și magazine. Personalul de la biroul de turism oferă informații cu privire la pădurea pietrificată din Kerasia, situată la 4 km.

Facilitati Hotel

Irene Studios oferă o piscină și un restaurant. Proprietatea oferă zilnic un mic dejun tip bufet, precum și room service. Snack barul modern servește mese ușoare și băuturi. Copiii se pot distra la locul de joacă. În zona de piscină, care oferă vedere la apus, există numeroase șezlonguri și umbrele. Proprietatea are parcare privată gratuită.

Facilitati Camere

Toate studiourile de la Irene oferă aer condiționat și chicinetă cu frigider, plită și zonă de luat masa. Dotările standard includ o canapea și TV LCD. Fiecare unitate de cazare are baie privată, cu duș și articole de toaletă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Bar
Room Service
Camere familii
Parcare
Camere nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.