Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare:


Pensiunea La Ponton se afla situata pe malul Dunarii, la intrarea in Cazanele Dunarii, in localitatea Eselnita /Ogradena.


Dotati si facilitate:


Înconjurat de pduri, pensiunea are o grdin cu un loc de joac i un restaurant à la carte care servete preparate din buctria tradiional româneasc i specialiti de pete.


Pensiunea dispune de urmatoarea structura de cazare:

- 11 camere duble cu terasa (4 cu pat matrimonial, 7 cu paturi twin);

- 1 apartament;

- 5 camere duble cu 2 paturi (tip bungalow).

- 3 camere duble superioare - confort 4 *


Pentru apartamente si camerele tip bungalow tarifele se pot confirma la cerere.


Camerele duble au in dotare: baie proprie, sistem de incalzire, apa calda curenta, terasa, televizor LCD, aer conditionat, acces gratuit la calculatorul cu internet al pensiunii.


Oaspeii se pot relaxa i pot face plaj pe teras. Pentru alte activiti oaspeii au la dispoziie o mas de ping-pong i o mas de biliard. Pensiunea, cu malurile sale, este un loc bun pentru a v bucura de pescuit.


Sunt disponibile i faciliti de sporturi nautice. Dunrea ofer multe oportuniti pentru plimbri cu barca, ce pot fi organizate la cerere.


În zonele publice este disponibil acces Wi-Fi gratuit. Pensiunea La Ponton ofer o parcare gratuit.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.