Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atrium Beach


Descriere

ATRIUM HOTEL 4* - ELENITE Facilitati: 130 de camera si 14 apartamente, 8 etaje, magazine, lobby bar, irish bar, club de noapte, restaurant principal, servicii medicale, coafor. Masa: all inclusive Cazare: camera duble standard (maxim 2+1 persoane) cu vedere spre mare sau spre parc, toate avand aer conditionat, TV satelit, minibar (contra cost), seif (contra cost), internet, baie, balcon. STATIUNEA ELENITE INFORMATII: Statiunea Elenite e situata la 10 km distanta de Sunny Beach si la 5 km de Sf. Vlas. Statiunea e o unica combinatie intre munte si mare, inconjurata de vegetatia muntilor Balcani si ofera o privire asupra peisajelor uimitoare ale peninsulei Nessebar si a le statiunii Sunny Beach, aflata mai la sud la Marea Neagra. Statiunea ofera o gama larga de facilitati, incluzand si un aqua park " Atlantida", divertisment pt. adulti si copii, baruri, restaurant, o plaja cu nisip. All Inclusive descriere: Acest regim e valabil pt.turistii care stau la Royal Park Hotel, Elenite Villas, Atrium si Andalusia Hotels. Mic dejun, pranz, cina tip bufet in restaurantul principal al fiecarui hotel; 3 restaurante a la carte- cu rezervare in prealabil, gustari pe timpul zilei si bauturi servite in 3 locatii; bauturi locale alcoolice si nealcoolice, bauturi calde servite in barurile lobby 8:30 - 24:00; in sala de animatie "Broadway"; in night club "Galaxy"; la barurile de la piscine - 09:00-17:00. Facilitati pt. copii: Gradinita pt. copii de 4-12 ani, animatie, sectiune special amenajata pt. copii la piscine, topogane, teren de joaca, patut( la cerere, gratuit), scaune speciale la restaurante. Sport & Divertisment: Incluse in pachetele All Inclusive : Animatie de zi pt. adulti: darts, tras cu arma, volei pe plaja, aerobic, gimnastica in apa, polo pe apa. Amfiteatru- locul unde se tin anumite tipuri de divertisment. Centru fitness, folosirea terenului de tenis cu propriul echipament; windsurf- numai pt. surferi atestati; biliard, sezlonguri si umbrelute pe plaja si la piscine la fiecare hotel in parte. AQUA PARK "Atlántida" - deschis iunie- septembrie, folosirea topoganelor in mod gratuit, sezlonguri si umbrelute ( contra cost). Contra cost: restaurant pescaresc, Irish Bar "Frigate";barul de pe plaja, AQUA BAR in Aqua park "Atlántida"; Piano Bar "Illusions"; sala de bowling ; Internet club localizat in Royal Park Hotel; SPA Centre Victoria ;inchiriere de rachete de tenis si mingi ,mini golf. Accesul cu animale strict interzis in toate hotelurile enumerate mai sus. Parcare: Gratuita sau cu plata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.