Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Crisana este situat la circa 50 metri de plaja. Facilitati hotel: seif pastrare valori, internet wireless, restaurant (cu o capacitate de 450 locuri), billiard, barul de zi, terasa, parcare Hotelul dispune de spatii de cazare structurate in camere double si anume 149 camere dispuse pe 4 nivele. Facilitati camere: grup sanitar propriu gresiat si faiantat, apa calda non-stop(datorita sistemului de incalzire solara combinat cu centrala proprie), jumatate cu balcon si pat matrimonial si cealalta jumatate fara balcon cu paturi twin. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
grup sanitar propriu gresiat si faiantat, apa calda non-stop(datorita sistemului de incalzire solara combinat cu centrala proprie), jumatate cu balcon si pat matrimonial si cealalta jumatate fara balcon cu paturi twin.
Descriere facilitati:
seif pastrare valori, internet wireless, restaurant (cu o capacitate de 450 locuri), billiard, barul de zi, terasa, parcare Hotelul dispune de spatii de cazare structurate in camere double si anume 149 camere dispuse pe 4 nivele.
Locatie:
Hotel Crisana este situat la circa 50 metri de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.