Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Fortuna Hotel Sirena


Descriere

Info: Complex ,,Fortuna', cea mai noua investitie privata in sanatate, localizata in Eforie Sud,
va asteapta. Dotari medicale ultra-moderne, achizitionate in anul 2013, vin in
completarea cladirilor deosebite ale Complexului, construite in anul 2013.

Camere: Hotelul ,,Sirena' din cadrul Complexului ,,Fortuna' va ofera: 22 de camere spatioase, pentru turistii hotelului si pentru pacientii bazei de tratament, camere cu cu bai spatioase, minibar si aer conditionat, camere dotate cu televizoare LED de ultima generatie, avand disponibile peste 150 de canale TV (analog, digital si HD) si Wi-fi – Internet Wireless GIGABIT (internet de mare viteza) pentru intregul Complex.



Facilitati: Baza
de tratament ,,Fortuna' va ofera o multitudine de servicii SPA, servicii
de recuperare medicala si de relaxare, precum: hidroterapie (dus subacval,
galvanoterapie, bai cu apa sarata, bai de plante, piscina cu apa sarata, piscina
pentru copii, bazin de recuperare medicala), impachetari cu namol si parafina, masaj terapeutic, sabay si cu namol, mezoterapie si reflexoterapie, drenaj
limfatic si kinetoterapie, electroterapie cu laser, ultrasunete, magnetoterapie si
SWT; dispune de laborator de analize medicale, m
edici specialisti, balneolog, medicina generala, recuperare si fizioterapie.

Alte facilitati: Jacuzzi , terasa cu restaurant, sala de asteptare cu bar, spatiu pentru depozitarea bagajelor, seif pentru depozitarea valorilor, zona cu internet si acces la PC.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.