Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Europa


Descriere

LOCALIZARE : Situat in sudul statiunii, la 150 m de plaja, langa lacul Belona .

FACILITATI HOTEL : Hotelul dispune de 221 camere repartizate pe 11 camere, restaurant, parcare proprie exterioara si subterana, loc de joaca pentru copii, gradina-terasa, 2 baruri, gradinita cu supraveghere, acces wi-fi in spatiile publice, centru SPA, piscine in aer liber, sezlonguri si umbrele, piscina acoperita, baza tratament, sala fitness.

FACILITATI CAMERE : Camerele sunt dotate cu aer condintionat, TV, minibar, seif, baie cu cada (exceptand camerele cu index 01, care sunt cu dus), telefon, canapele extensibile in camerele Deluxe si apartamentele Junior Suite, vedere la mare, internet Wi-Fi si prin cablu.

FACILITATI MASA : Mesele se servesc in sistem bufet suedez. Pachetele cu All Inclusive includ 3 mese in sistem bufet si 2 gustari ( nu includ si bauturile ).

FACILITATI COPII in camera cu 2 adulti : Intre 0 - 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa. Se acorda babycot (patut pentru copii) in functie de disponibilitate. Intre 3 - 11.99 ani pentru un copil fara pat suplimentar, se achita doar micul dejun, al doilea copil in camera standard se taxeaza 50 % dintr-un loc in camera (cu mic dejun inclus ), se asigura pat suplimentar. Peste 12 ani, se considera adult si se taxeaza 100%.

FACILITATI TRATAMENT : Se asigura in baza proprie de tratament .


*Tarifele sunt exprimate in RON/ SEJUR 7 NOPTI/ LOC IN CAMERA DUBLA SI INCLUD CAZARE CU TIPUL DE MASA ALES

*DP= demipensiune

*ALL= all inclusive

*Oferta in limita locurilor disponibile

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.