Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Profil: Relaxare


Situare: Hotelul este situat la 350 m de plaja, 100 m de centrul statiunii, 50 m de baza de tratament Traian si 250 m de lacul Techirghiol.


Info hotel: Hotel Apollo ofera servicii hoteliere la standarde inalte de 3 stele. Incepand cu 2012 hotelul pune la dispozitia clientilor o piscina ultra-moderna ce vine in intampinarea tuturor ce doresc momente de relaxare intr-o piscina curata si moderna.


Camere: Hotelul are 110 camere duble dotate cu: aer conditionat, LCD pe perete cu TV cablu, internet, frigider, balcon, baie cu cada, pardoseala acoperita cu mocheta, geam termopan.


Restaurantul: Masa se poate servi in restaurantul propriu al hotelului in sistem bon valoric.


Servicii gratuite: Acces internet la parter, acces la piscina, loc de joaca pentru copii.


Servicii cu plata: Servicii de telefonie si fax.


Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani beneficiaza gratuit de cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta intre 7 si 12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, dar achita 50% din valoarea micului dejun. Copiii cu varsta peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc in camera dubla si mic dejun integral, beneficiaza de pat suplimentar.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Manastirea Sf Maria Techirghiol, Plaja Debarcader.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.