Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Iliria International situat chiar pe plaja Durres ofera cea mai buna vacanta de pe coasta Adriatica. Va invita la o vacanta linistita si relaxanta. La câtiva metri de hotel se afla o discoteca cu ringul de dans amplasat pe mare, în care va puteti bucura de muzica live intr-o atmosfera plina de viata.
Dotari camera: hotelul dispune de 24 de camere, toate avand balcoane, 6 camere de familie, 9 camere duble si 9 matrimoniale în conditii de lux, unde va puteti bucura de privelistea minunata coastei Durres. Toate camerele sunt mobilate unic. Acestea sunt dotate cu mini-bar, telefon, televizor, aer conditionat, cabina de dus.
Facilitati hotel: restaurant a-la-carte care va asteapta cu preparate delicioase. Restaurantul "Iliria international" ofera preparate cu specific italian, traditional si preparate din bucataria internationala. Bucurati-va de fructe de mare proaspete, produse din carne si vinuri de calitate, la umbra racoritoare a palmierilor, la doar câtiva metri de mare. Alte facilitati: parcare gratuita, muzica live, club de noapte, plaja private.
www.iliriainternacional.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.