Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamma Resort (Golem-Durres)


Descriere

Localizare: Hotelul se afla in Golem, la 26 km de Tirana.
Descriere: Inconjurat de o padure verde, situat in Golem si direct pe plaja de nisip, este un loc ideal pentru cei care doresc sa-si petreaca vacanta intr-o atmosfera linistita, intima, relaxandu-se pe plaja sau langa piscina. Statia de autobuz este la aproximativ 100m de hotel.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurant, bar, bar la pisicina, terasa, night club, piscina, sezlonguri gratuite la piscina, internet Wi-Fi, parcare, tenis de masa, squash, babysitting, salon de infrumusetare, facilitati de gratar, inchiriere de biciclete, loc de joaca pentru copii, schimb valutar, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, camera de bagaje, seif la receptie, sauna, masaj, sala de conferinte pentru 80 de persoane, gradina, loc de joaca.
Dotari camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD, telefon, minibar contra cost, internet Wi-Fi, uscator de par, baie cu cada sau dus, balcon.
Site web: www.diammaresort.al

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.