Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avari Apartments Al Barsha


Descriere

Descriere: Situat n centrul oraului Deira, hotelul de 4 stele Avari Dubai este amplasat aproape de Turnul cu Ceas i de animata strad Al Rigga. Acesta ofer masaje terapeutice i o piscin n aer liber, pe acoperi. Hotelul Avari Dubai are 3 localuri, care servesc diverse mncruri i buturi. Restaurantul Olive Tree, situat n atriumul hotelului, este deschis 24 de ore pe zi i ofer mese att n regim la carte, ct i n stil de bufet. Printre facilitile pentru petrecerea timpului liber de la Avari se numr un centru de fitness i o saun. Oaspeii se pot relaxa pe un ezlong, pe terasa nsorit.
Atentie: Hotel in care nu se consuma bauturi alcoolice!
Localizare: Hotelul Avari Dubai este la mai puin de 5 km de Aeroportul Internaional Dubai. Staia de metrou Al Rigga i faimosul Dubai Creek sunt la civa pai de hotel.
Facilitati hotel: piscin n aer liber (deschis tot anul), saun, sal de fitness, masaj, karaoke, club de noapte/DJ, bar, mic dejun n camer, restaurant ( la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), Internet wireless gratuit, parcarea privat gratuit la proprietate, room service, nchirieri auto, schimb valutar, camer de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spltorie, curtorie chimic, serviciu de clctorie, fax/copiator, brbier/salon de frumusee, faciliti VIP n camer, seif, camere pentru nefumtori, faciliti pentru persoane cu mobilitate redus, lift, zon pentru fumtori.
Dotari camera: Toate camerele sunt dotate cu aer condiionat, faciliti pentru prepararea de ceai/cafea, TV interactiv cu acces gratuit la internet i un minibar. Fiecare are mobilier modern din lemn de culoare nchis i lenjerie de culoare alb pe paturi. Alte dotari: vedere la oras, TV cu ecran plat, seif, aer condiionat, birou, faciliti de clcat, mochet, du, baie cu cad/dus, usctor de pr, articole de toalet, minibar, fierbtor electric, serviciu de trezire.
Pagina web: www.avari.com/property/avari-dubai

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.