Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUCAS DIDIM RESORT(EX:CLUB TARHAN SERENITY)


Descriere



Localizare

Hotelul Lucas Didim, se desfasoara pe o suprafață de 53.000 m2 în Didim, una dintre popularele stațiuni de vacanță din Aydın, fiind amplasat la malul mării.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de restaurante, inclusiv restaurant a-la-carte, snack bar, patiserie, bar pe plaja si la piscina, lobby bar, disco bar, debarcader si plaja privata cu nisip, club pentru copii (4-12 ani), sala de fitness, sauna, baie turceasca, tenis de masa, teren de tenis.

Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite pe plaja si la piscina. Există 3 piscine: o piscină mare, o piscină pentru copii, o piscină cu tobogane. 

Facilitati camere

Aer conditionat, uscător de păr, telefon, televizor LCD, minibar, facilitati pentru ceai și cafea, wi-fi. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.