Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gulliver Delta Resort (Murighiol)


Descriere

Pe malul apei, la marginea localitCaii Murighiol, intr-un cadru natural de excepCaie, se afl GULLIVER DELTA RESORT 4*. Complexul este nou (parCaial dat in folosinCa in 2016 sub denumirea de PENSIUNEA LA LIPOVEANU, parCaial in 2018) Cai are elemente arhitecturale inspirate din vechile conace lipoveneCati. OaspeCaii se pot bucura aici de servicii turistice inspirate din tradiCaiile culinare, folclorice sau de design interior ale vechilor comunitCai de pescari staroveri, stabiliCai la gurile Dunrii in urma pribegiei de pe vremea lui Petru cel Mare.
Murighiol este o localitate pitoreasc tipic doborgean, situat intre LLrmul estic al lacului Razelm Lai braLLul SfAentu Gheorghe. Punct de plecare in descoperirea adevratelor monumente ale naturii, Murighiol este mrginit de un pienjeniCa de canale Cai lacuri mozaicate ce iCai dezvluie peisaje unice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.
Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.