Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Europolis


Descriere

Acces:
Se poate ajunge cu trenul gara Tulcea fiind la 300 de metri distanta ,cu autocarul autogara Tulcea fiind la 50 de metrii.
Cazare:
Pune la dispozitia turistilor 125 locuri in 53 camere single, duble, apartamente, dotate conform clasificarii precum si urmatoarele facilitati: apa calda in permanenta, caura pe timpul iernii, aer conditionat, televizoare color, televiziune prin cablu, room-service, mini-bar, acces direct telefon in camera. Masa:
Prin restaurantele sale ,ofera o gama larga de produse din bucataria nationala si internationala.
Agrement:
Excursii:
Europolis va invita ca intr-un interval de 5-6 ore sa admirati o parte reprezentativa a Deltei Dunarii ,
Salba de lacuri Somova Parches va ofera posibilitatea de a vedea o portiune aparte din Delta Dunarii.
Servicii gratuite: aer Conditionat, T.V., minibar, cablu TV, telefon, Baie cu dus, parttal cu balcon
Servicii cu plate: servicii fax si internet, schimb valutar, agentie ticketing, servicii de calcat si spalat lenjerie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.