Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Savudrija Apartments (Umag)


Descriere

Descriere: Un complex de apartamente potrivi pentru familisti.
Localizare: Savudrija are o locaCie la malul marii, inconjurat de pini si arbusti verzi, chiar in afara orasului Umag si in apropiere de cel mai vechi far de pe Coasta Adriatica.
Facilitati hotel: restaurant, program animatie pentru copii, muzica live seara, piscina, parcare gratuita in limita disponibilitatii, internet Wirelees contra cost, seif la receptie, accepta animale de companie.
Dotari camere: 62 apartamente dotate cu TV, telefon, chicineta, baie cu cada sau dus, terasa.
Masa: mic dejun sau demipensiune.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.