Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Valamar Club Dubrovnik (Dubrovnik)


Descriere

Localizare: in zona Babin-Kuk, la 150 metri de plaja cu pietricele si roca. Hotelul este unul dintre putinele hoteluri din Dubrovnik, ideale pentru familii, o alegere potrivita pentru distractii si activitati sportive, localizat langa o incantatoare plaja.

Dotari camere: dispune de 338 camere spatioase dotate cu aer conditionat, satelit TV, baie cu dus, uscator de par, telefon, internet prin modem, majoritatea camereleor au balcon sau terasa.

Facilitati hotel: restaurant, bar, snack bar la piscina, terasa pe plaja, sezlonguri si umbrele la piscina si pe malul marii (acestea din urma contra cost), piscina pentru copii si in aer liber, program artistic, programe artistice pentru copii, spatiu de joaca pentru copii, centru wellness langa hotel, teren de tenis, teren de sport, baschet, minigolf, parcare gratuita, colt pentru internet sau Wi Fi contra cost All inclusive light: mic dejun, dejun, cina, inghetata pentru copii, de 2 ori pe saptamana cina speciala cu specific croat si mediteranean. Bauturi incluse la masa (fara bauturi spirtoase), bere, vin, apa minerala, racoritoare, cafea, ceai. NU sunt incluse: bauturi si preparate culinare la Pool bar si Aperitiv bar.

www.valamar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.