Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pachetul sejur de lux de 4 zile / 3 nopti include
ae 3 nopti cazare in camera dubla (se poate optional prelungi contra cost)
ae Mic dejun, Pranz, Cina cu exceptia pranzului din ziua cu excursia la Sulina
ae 250 ml vin si 0,5l apa plata sau minerala/pers. la pranz si cina
ae Transport cu salupa, Tulcea Mila 23 si retur
ae 1 excursie pe lacuri
ae 1 excursie vizitarea satului pescaresc Mila 23
ae 1 excursie de o zi Letea sau Sulina
ae Pescuit in incinta proprietatii
ae Acces gratuit la piscina pensiunii ( 1 mai 30 septembrie)
Pretul nu include
ae Bauturile
ae Meniul a la carte
ae Pranzul din ziua de excursie la Sulina
ae Taxa de intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) (se poate achita si prin mesaj telefonic )
Optionale
ae Excursie Letea-Sulina-Paradise 260lei/pers.


Detalii sejur :
Ziua 1
Va asteptam la Tulcea in jur de ora 15:00( va rugam sa ne contactati cu o zi inainte de data sejurului pentru a stabili exact detaliile legate de transfer ) . Masinile personale pot fi parcate in Tulcea. Ghidul va va indruma spre o parcare privata, pazita, cu un cost de 25 lei / zi / masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului). Va conducem la Mila 23. Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic (Canal 36, Garla Sireasa, Garla Sontea, Canalul Olguta, Dunarea Veche Sat Mila23 Paradise Delta House 4 stele). Seara avem pregatita o cina pescareasca traditionala.
Ziua 2
Excursia pe lacuri. Plecam din Mila 23 spre lacurile din jur si in functie de cotele apelor Dunarii precum si in functie de informatiile pe care le avem despre locurile pe care se hranesc grupuri mari de pasari (pelicani, lebede, cormorani, lisite si corcodei) vom alege traseul si perioada de plecare in fiecare zi. Masa de pranz va avea un meniu traditional la alegerea dvs . In perioada ramasa , cine doreste poate sa pescuiasca pe pontoanele pensiunii sau program de relaxare la piescina . Seara ne asteapta o cina pescareasca traditionala, bazata pe peste proaspat.
Ziua 3
Excursie Padurea Letea (se organizeaza in lunile aprilie, mai, septembrie, octombrie). Pana in Satul Letea mergem cu barca iar de acolo luam masina si mergem la Padurea Letea. Vedem punctele de larg interes, ne plimbam putin prin nisipul fin apoi ne intoarcem la barca si pornim inapoi spre pensiunea Paradise unde suntem asteptati cu masa de pranz.
Excursia Sulina (se organizeaza in lunile iunie, iulie, august) Delta Dunarii si Marea Neagra. Vom pleca de la pensiune pe salba de lacuri Trei Iezere, Bogdaproste, Dunarea Veche, Sulina. Seara avem pregatita o cina traditionala pescareasca.
Ziua 4
Mic dejun a la Paradise Delta House si apoi plecam spre Tulcea.
Perioada excursii in Delta Dunarii
ae *Excursie Padurea Letea (aprilie, mai, septembrie, octombrie)
ae *Excursie Sulina (iunie, iulie, august)
ae *Excursii lacuri (toata perioada sejurului, in functie de migratia pasarilor)
Programul de excursii va fi organizat de ghidul pensiunii in functie de grupuri si numarul de persoane si poate suferi mici modificari .
Politica pentru copii
ae Copiii pana la 6 ani platesc 25% din pretul pachetului.
ae Copiii 6-12 ani platesc 50% din pretul pachetului
ae Copiii peste 12 ani se incadreaza la adulti
ae Responsabilitatea supravegherii copiilor pe toata durata sejurului revine in exclusivitate parintilor.
Echipament personal necesar
ae Pantaloni lungi si bluze cu maneca lunga
ae Palarie de soare (nu sapca)
ae Ochelari de soare
ae Jacheta
ae Pelerina de ploaie
Va rugam sa luati foarte in serios aceste echipamente, vremea in Delta Dunarii poate fi foarte capricioasa si puteti avea de suferit daca nu sunteti bine protejati.




Inconjurata de lacuri, aceasta pensiune este situata in inima Deltei Dunarii si are o piscina infinita. Ofera camere cu baie privata, podea din lemn masiv, aer conditionat si minibar.
Conexiunea WiFi este gratuita in zonele publice ale proprietatii. Restaurantul pensiunii Paradise Delta serveste preparate locale tipice.
Zona in aer liber are o piscina sezoniera in aer liber si facilitati de gratar.
Situata in satul Mila 23, Paradise Delta este o baza buna pentru o excursie cu barca pe canalele Deltei din apropiere si pentru a merge la pescuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.