Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAGDA


Descriere

Descriere HOTEL MAGDA:
Atmosfera primitoare, camerele confortabile, serviciile excelente si preturile moderate fac din acest hotel locul ideal pentru o vacanta relaxanta.
Tip masa: demipensiune si optional pensiune completa sau all inclusive.
Localizare HOTEL MAGDA:
Hotelul se afla situat la doar 80 m de plaja, 200 m de centrul statiunii Gouves, 500 m de statia de autobuz, 3 km de vechiul sat traditional Gouves, 6 km de Hersonissos si 14 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja
HOTEL MAGDA este situat la 80 m de plaja de nisip din statiunea Gouves. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere:
La HOTEL MAGDA camerele au un aspect specific insulelor grecesti si sunt dotate cu televizor, telefon, aer conditionat, uscator de par, radio, seif (contra cost), frigider (~15 EUR/saptamana), mobilier confortabil, patut (la cerere ~ 5 EUR/zi)
Facilitati HOTEL MAGDA:
Hotelul dispune de 2 piscine in aer liber, teren de tenis, biliard, tenis de masa, mini golf, sauna, sala de fitness, servicii de masaj, piscina interioara, camera de jocuri, echipa de animatie, internet wireless gratuit in zonele publice, internet prin cablu disponibil in zonele publice (contra cost).
Facilitati pentru copii HOTEL MAGDA: piscina, loc de joaca, mini club, echipa de animatie, patuturi (contra cost), scaune pentru bebelusi.
Alte informatii:
-animalele de companie sunt permise; Hotelul accepta catei sub 5 kg (la cerere)
-check in la 14:00 // check out la 12:00;
-in restaurante tinuta este obligatorie;
-in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare al restaurantelor si barurilor se poate modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificare agentie: 4*standard local
Web site: www.magdahotel.gr




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.