Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE ROYAL BLUE RESORT SPA CRETE


Descriere

Descriere HOTEL THE ROYAL BLUE:
The Royal Blue este recomandat pentru o vacanta relaxanta in Insula Creta, hotelul fiind amplasat intr-o zona linistita, in apropierea satului Panormo. Un hotel cu facilitati si servicii excelente. Nota 8.7 pe booking.com. Incepand din 2018 resortul are 2 sectoare separate: pentru adulti si familii cu copii.
Localizare HOTEL THE ROYAL BLUE:
Hotelul se afla situat pe malul marii, pe o mica plaja privata, in zona Panormo, la aproximativ 55 km de aeroportul din Heraklion si 86 km de aeroportul din Chania.
Plaja:
Hotelul are o mica plaja amenajata cu sezlonguri (gratuite), umbrele si un bar.
Dotari camere:
HOTEL THE ROYAL BLUE are camere luminoase cu un design modern si sunt doate cu aer conditionat, televizor, telefon, acces internet, seif, mini frigider, uscator de par, papuci si halate de baie, facilitati pentru ceai/cafea, cantar, acces internet WiFi (gratuit), balcon/terasa.
Facilitati HOTEL THE ROYAL BLUE
Hotelul dispune de 4 restaurante (3 a la carte), 4 baruri, 38 piscine (o parte private), centru spa, centru fitness, mini biblioteca, mini market, terenuri de tenis si fotbal.
Facilitati in sectorul dedicat adultilor: lounge bar, piscina incalzita, sector de plaja, restaurant gourmet pentru cupluri, sector dedicate adultilor in restaurantul principal.
Facilitati in sectorul dedicat familiilor: zona pentru copii cu piscina incalzita si loc de joaca, zone de divertisment separate in functie de varsta (3-5 ani, 5-12 ani si 12-16 ani), sector separat pentru familii in restaurantul principal cu meniuri speciale pentru copii, echipa de animatie.
Web site http://www.royalblueresort.com
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.