Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

May Beach


Descriere

Descriere Hotelul MAY BEACH:Plaja se afl la o distanta de 400 de metri de hotel, plaja, cu umbrele si sezlonguri se pot la cerere sporturi acvatice si baruri de plaja intotdeauna accesibile. Este, de asemenea, un loc excelent pentru a face plimbari.Ultima renovare a fost facuta in anul 2010.

Tip masa Hotelul MAY BEACH
Demipensiune, All inclusive

Localizare Hotelul MAY BEACH
Hotelul este situat in suburbiile orasului Rethymno, la 4 km in afara orasului, intr-o zon relativ linistit, dar plin de viat, lAeng satul Platanes. Autobuzul local, impreun cu taxiurile ofer un acces usor spre oras.
Este amplasat la 400 m distanta de plaja

Dotari camere Hotelul MAY BEACH: Camerele standard dotate cu baie cu dus sau cada (uscator de par), WC, balcon, aer conditionat, telefon, televizor, frigider. Seiful se plateste suplimentar.

Facilitati Hotelul MAY BEACH
Hotelul dispune de restaurant , bar, programe tematice: seara greceasca, muzica live, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina.Turisti au acces la terenurile de tenis si de volei.

Facilitati copii Hotelul MAY BEACH
Exist o piscin si un loc de joac pentru copii. Baby Cot-(Gratuit)

Web: https://www.may-hotel.gr/
Clasificare oficiala: 4*, Clasificarea tour operatorului: 4* superior Web:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.