Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAPPY DAYS HOTEL


Descriere

Drinks and food
Hotelul pune la dispozitia turistilor un bar principal, un bar la piscina, un restaurant cu terasa, un buffet pentru mesele principale.

Website
Detaliile complete se gasesc pe pagina oficiala a hotelului CLICK AICI

Sport si divertisment
Turistii se pot relaxa pe plaja cu nisip fin, din apropierea hotelului, dar si la centrul wellness aflat la hotelul din apropiere ce include salon de masaj, manichiura, pedichiura, sauna, Jacuzzi. Tot la hotelul din apropiere (700m) exsita si o piscine cu tobogane.

Localizare
Hotelul este situat in Kavros - Georgiopolis, cu acces direct la plaja lata cu nisip fin din zona. Distanta pana la aeroportul International din Chania este de aproximativ 45 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.