Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dimitrios Village Beach Resort (K)


Descriere

Descriere HOTEL DIMITRIOS VILLAGE BEACH RESORT:
Hotelul este alcatuit din mai multe cladiri cu studiouri, apartamente si suite, inconjurate de verdeata.

Tip masa:
All Inclusive

Localizare HOTEL DIMITRIOS VILLAGE BEACH RESORT:
Dimitrios Village este situat direct pe plaja, in Missiria, la 2,5 km de satul turistic Platanes si aproximativ aceeasi distanta de Rethymno.

Plaja:
Hotelul se afla pe plaja cu nisp.

Dotari camere:
Toate camerele sunt dotate cu A/C, baie, uscator de par, seif (contra cost), minibar, telefon, radio, TV, chicineta, balcon sau terasa cu vedere la mare sau gradina. Studioul este o camera cu maxim 3 paturi si chicineta. Apartamentul este compus din 2 camere separate: un living cu 2 paturi si o chicineta si un dormitor.

Facilitati HOTEL DIMITRIOS VILLAGE BEACH RESORT:
Hotelul ofera clientilor sai multiple facilitati: receptie, restaurant, bar, snack bar, piscina exterioara si interioara (incalzita), piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, kids club, spalatorie, SPA, WI-FI (contra cost), mini market, taverna, spalatorie, teren de tenis, sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost doar pe plaja, la piscina sunt gretuite.

Clasificarea oficiala 4*, clasificarea tour operatorului 4*.

Web: www.dimitriosvillage.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.