Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Despina Apartments este situat pe malul apei din Platanias și la numai 12 km de Chania. Hotelul este situat in mijlocul satului Platanias; foarte aproape de supermarketuri, bănci, restaurante, iar atmosfera prietenoasă și familială îl face ideal pentru vacanțe relaxante.

Localizare

Este situat chiar in fata celebrei plaje Platanias premiata cu Steagul Albastru.Oaspeții pot ajunge la Olea în 5 minute de mers pe jos.Piața Platanias este la 500 de metri de proprietate, iar Biserica Agios Dimitrios este la mai puțin de 1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 21 km .

Facilitati Hotel

receptie,restaurant ,bar,cafenea,lounge/cameră cu TV comună,piscina sezoniera,bar la piscina,zona de plaja  dotata cu sezlonguri si umbrele(contra cost),camera de bagaje,birou de turism

Facilitati camere

zonă de relaxare cu canapea, TV cu ecran plat cu canale prin satelit,bucătărie bine utilată, cu zonă de luat masa,frigider, cuptor și plită, precum și un ceainic și un aparat de cafea, cutie de valori ,wi-fi gratuit,aer conditionat și baie privată cu dus, uscător de păr, articole de toaleta gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.