Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BATIS HOTEL


Descriere

Batis este un hotel mic și fermecător de plajă, chiar pe promenada de coastă din Rethymno, ideal pentru vacanța de familie sau pentru cuplurile romantice. Hotelul este într-o locație excelentă, cu o vedere uimitoare la mare la Marea Egee și la doar o scurtă plimbare minunată de orașul vechi din Rethymno.

Localizare

Hotelul este localizat la o distanța de la aeroportul Chania 72 km, distanța de la aeroportul Heraklion 80 km, parcare publică gratuită în jurul hotelului

Facilitati Hotel

Barul de pe plajă Cactus servește o varietate de gustări ușoare și băuturi răcoritoare și oferă servicii de plajă și room service. Pe plajă sunt disponibile sporturi nautice, unde salvamarul asigură siguranța oaspeților.
 
Piscina Hotelului Batis Beach oferă o secțiune pentru copii. Oaspeții au acces gratuit la biblioteca hotelului și la hotspot-ul Wi-Fi.

Facilitati camere

Toate studiourile și apartamentele au balcon mobilat, unele cu vedere la mare. Camerele includ TV prin satelit, WiFi gratuit și uscător de păr. Seiful este la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.