Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARCHIPELAGOS HOTEL


Descriere

Hotelul a fost renovat in totalitate in iarna 2019 cu standarde de 4 stele, ofera o piscina in aer liber, un bar la piscina si o terasa la soare cu sezlonguri si umbrele. Există Wi-Fi gratuit în zonele publice și o sală de jocuri pentru tinerii oaspeți. Fiecare studio și apartament oferă WiFi gratuit, aer condiționat, o chicinetă cu frigider și plită. De la balconul mobilat, oaspeții se pot bucura de vedere la mare și la oraș.

Localizare

ARCHIPELAGOS RESIDENCE este situat la aproximativ 50 m de plaja, 1 km de centrul orasului Rethymno, 500 m de statia centrala de autobuze KTEL, 60 km de aeroportul din Chania, se afla la 50 m distanta de plaja nisipoasa a orasului Rethymno unde sezlongurile si umbrelele de pe plaja sunt contra cost.

Facilitati Hotel

ARCHIPELAGOS RESIDENCE dispune de un restaurant cu terasa, un bar si o piscina

Facilitati camere

Hotelul dispune de studiouri si apartamente doate cu aer conditionat (gratuit), acces internet WiFi (gratuit), telefon, seif (gratuit), televizor, birou, mini bucatarie (frigider, facilitati pentru pregatirea cafelei, fierbator de apa, plita), uscator de par, balcon/terasa.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.archipelagos-residence.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.