Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVRA IMPERIAL HOTEL


Descriere

Hotelul Avra Imperial se mândrește cu 328 de camere și apartamente luxoase, facilități de primă clasă, inclusiv mega piscine, restaurante cu bufete de lux, magazine de lux à la carte, baruri vibrante, facilități sportive și de agrement, creșă și club pentru copii, o stare de întinerire in centru de wellness de ultimă generație și facilități de neegalat pentru centrul de conferințe.

Localizare

Hotelul Avra Imperial Beach Resort Spa este situat in satul Kolymbari, la 100 m de plaja, 23 km vest de orasul Chania si la 39 km de aeroportul din Chania.

Facilitati Hotel

Heotelul dispune de o multitudine de facilitati: restaurant principal “Basilico“, restaurant Gourmet “Origano”, restarant a la carte “Fresco”, beach bar “Blu”, lounge Bar, 2 baruri la piscine “Aura”, 3 piscine exterioare, 1 piscina interioara, centru de Welness si fitness, centru spa cu 8 camere de masaj si un salon de infrumusetare, mini market, magazin de suveniruri, centru de conferinte, teren de tenis, inchirieri auto, internet wireless in intregul hotelul gratuit, parcare.

Facilitati camere

aer conditionat individual, zona sitting cu o canapea confortabila si masuta de cafea, WiFi gratuit, uscator de par, LED TV prin satelit (Deluxe Superior ), CD / DVD player (la cerere), mini bar ( la cerere), baie de marmura cu cada/dus, hidro masaj, halat de baie si balcon mobilat complet. Camerele ultramoderne au podea cu parchet și o baie mare cu duş şi cadă. Unele camere au piscină privată/comună sau o terasă spaţioasă cu o cadă cu hidromasaj.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.avraimperialhotel.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.