Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUILA RITHYMNA BEACH

   Adelianos Kambos Rethymno Si Chania Vezi locatia pe harta


Descriere



Localizare

Aquila Rithymna Beach  5*este un hotel de lux  cu servicii și facilități de înaltă calitate, asigurând astfel  oaspeților săi  garanția unei  vacanțe exclusiviste. Hotelul ocupă o suprafață de 82.000 mp și este format din 3 cladiri : cladirea principală, cladirea anexă situată peste drum și un complex de bungalouri. Hotelul este situat pe plaja cu nisip, în stațiunea Adelianos Kampos, la 6 km de Rethymno, iar stația de autobuz este la 30 m de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de 3 restaurante, o taverna greceasca, 3 baruri, 1 piscina cu apa de mare 980 m2(cu sector pentru copii), 1 piscina cu apa dulce 340 m2 (cu sector pentru copii), 1 piscina cu vedere la mare 165 m2, 1 piscina interioara 100 m2, 5 terenuri de tenis, lectii de tenis pentru copii intre 3-8 ani, centru fitness, sauna, masaj, sporturi acvatice cu instructori profesionisti ( parasailing, jet ski), centru de scufundari, tenis de masa, volei pe plaja, tir cu arcul si multe altele.

Facilitati camere

 Camerele hotelului sunt elegant decorate și complet utilate.Acestea oferă facilități precum: baie cu cadă sau duș, halat de baie și papuci, uscător de păr, aer condiționat, TV satelit, minibar (contra cost), seif, facilități pentru  preparat cafea/ceai,  balcon/terasă, prosoape pentru piscină și plajă (cu depozit)
 
Plaja: Hotelul este construit de-a lungul a 500 m de plajă lată și nisipoasă premiată cu Blue Flag. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite. 
 
 
Puncte forte
- Situat pe plajă 
- Servicii și facilități de calitate
- 2 piscine exterioară și interioară
- Fitness & saună
 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.aquilahotels.com) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Piscina interioara
CH ( incalzire centralizata )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.