Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APHEA VILLAGE

   Kolymvari Rethymno Si Chania


Descriere

Acest hotel se bucură de o locație excelentă în satul de pescari Kolymbari, la doar 400 de metri de plajă și la doar 23 km de Chania.

Localizare

Este situat convenabil la Kolymbari, la 400 m de plajă și la 23 km de Chania, într-o zonă cu multe obiective turistice. Priveliștea din apartamente este spectaculoasă. UNn complex liniștit și confortabil de 30 de apartamente mobilate ce detine o  terasa dotată cu șezlonguri și umbrele gratuite.

Facilitati Hotel

Zona cu aer conditionat la receptie si TV prin satelit,  piscina,parcare gratuita, snack bar.

Facilitati camere

wi-fi, chicineta mobilata total, tv cu ecran plat, baie privata, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.