Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Roman Costinesti CM


Descriere

Vila se afla in partea de sud a statiunii, la aprox. 15 minute de plaja. Daca sunteti in cautarea unui loc de cazare in Costinesti, aproape de plaja, dar in acelasi timp intr-o zona linistita, Roman Costinesti este alegerea perfecta.


Cazare in Camere Duble si Camere de Familie amenajate modern nevoie pentru un sejur memorabil.


Camera dubla se afla la etajul 1 si este dotata cu baie proprie cu dus. Capacitate camera : maxim 2 adulti + 1 copil. Exista posibilitate adaugare pat suplimentar contracost.
Suprafata camerei este de 20mp si are 1 pat matrimonial 140cm.



Camera dubla Economy se afla la parter si este dotata cu baie proprie cu dus. Capacitate camera : maxim 2 adulti+1 copil . Exista posibilitate adaugare pat suplimentar contracost.
Suprafata camerei este de 20mp si are 1 pat matrimonial 140cm.



Camera de familie se afla la etaj 2 si este dotata cu baie proprie cu dus. Capacitate maxim 4 persoane. Suprafata camerei este de 20mp si are 1 pat matrimonial 140cm + 1 canapea extensibila 140cm.


Toate camerele au AC, balcon ( mai putin Camera Economy ), minibar/frigider, TV ecran plat, acces foisor dotat cu gratar rustic, spatiu de joaca copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.