Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Mateo


Descriere

Profil: Hotel Economic

Localizare: Pensiunea Mateo Costinesti este situata in centrul statiunii Costinesti, str Catedrala Tineretului, nr 13. Ca localizare, pensiunea este vis-a-vis de Catedrala Tineretului si Primaria Costinesti, la 100 m de Gara Halta Tabara Costinesti, in apropierea Parcului de Distractii, iar drumul pana la plaja nu dureaza mai mult de 10 minute de mers pe jos.

Descriere: Pensiunea Mateo este formata din 12 camere spatioase, racoroase, dotate cu aer conditionat, frigider, televizor, wi-fi, bucatarie utilata si curte mare cu gratar si spatiu verde, un loc linistit intr-o zona linistita unde sunt numai spatii de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.