Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Blanca


Descriere

Vila Casa Blanca se afla intr-o zona linistita a statiunii Costinesti, de pe litoral, la doar 100 de metri de plaja. Aceasta ofera camere cu aer conditionat si acces gratuit la internet WiFi in zonele sale publice.


Toate camerele au TV prin cablu si baie cu dus. Unele camere sunt prevazute cu un balcon mic.


Oaspetii au la dispozitie o bucatarie comuna complet echipata si frigidere. Casa are terasa si facilitati de gratar.


Cel mai apropiat supermarket se gaseste la 10 minute de mers pe jos. La 100 de metri de Casa Blanca exista mai multe baruri si restaurante. Gara principala se afla la 600 de metri, iar un serviciu de transfer este disponibil la cerere. In fata proprietatii exista locuri de parcare private si publice gratuite.


Acesta este locul preferat de turistii din Costinesti, conform comentariilor independente.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.