Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Poienita


Descriere


Hotelul este situat la 20 m de malul marii, va ofera cazare in 50 de camere, constructie noua
Hotelul dispune de 2 restaurante ,unul cu specific traditional si international unde puteti servi masa intr-un ambient rustic , in compania celebrei cantarete Maria Dragomiroiu,Mihai Traistariu,Florin Grigore,Nicu Paleru,Cornel Cojocaru,formatia Izvor si multi alti cantareti celebri care vor fi aici numai pentru dumneavoastra pentru a petrece clipe de neuitat dar si de un restaurant de tip self service , unde atunci cand va grabiti puteti savura ,nenumarate preparate proaspat pregatite de maestrii bucatari , toate acestea le gasiti in Complexul Poienita din Costinesti .
Informatii generale :Copii pana in 10 ani pot beneficia de sejur gratuit fara pat suplimentar
Copii mai mari de 10 ani sau adultii achita 50% din tariful unui loc de cazare cu pat suplimentar.
Micul dejun este 30lei/persoana, pranz 45lei/persoana, cina 40lei/persoana, acestea se vor servi in sistem fisa cont.
Mic dejun si pranz fisa cont in valoare de 75 lei/persoana /zi
Pensiune completa fisa cont in valoare de 115lei/persoana /zi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.