Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Costa Daurada, Spania

Localizare situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de parcul de distractiiFacilitati 2 restaurante a-la-carte 1 restaurant bufet 3 baruri WiFi parcare shuttle gratuit pentru parc inclus - 3 piscine exterioare deschise mai-septembrie dintre care . . .

Costa Daurada, Spania

Localizare situat la numai cateva minute de mers pe jos de parcul de distractii PortAventura si de Costa Caribe Aquatic ParkFacilitati 3 restaurante baruri WiFi parcare shuttle gratuit pentru parc piscina exterioara deschisa mai-septembrie piscina se . . .

Costa Daurada, Spania

Localizare situat la intrarea in parcul de distractiiFacilitati 2 restaurante 3 baruri WiFi lift parcare 3 piscine exterioare deschise mai-septembrieDotari camere 549 camere cu suprafata de cca 24-27 mp impartite pe 9 cladiri dotate cu baie proprie u . . .

Costa Daurada, Spania

Localizare situat la intrarea in parcul de distractiiFacilitati 4 restaurante 1 restaurant a la carte barcafenea Il Caffe di Roma WiFi in lobby lift parcare 2 piscine exterioare deschise mai - septembrie contra cost - spa cu baie de aburi sauna centr . . .