Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AUGUSTA CLUB (Adults Only)

   Lloret De Mar, Spania


Descriere

Localizare
Hotelul este amplasat in statiune Lloret de Mar, la 1 minut de mers pe jos de centrul orasului si zona cea mai animata presarata cu mici magazine si restaurante cu specific local.

Facilitati hotel
Bondia Augusta Club are terasa, un centru de fitness, acces la internet, saloane pentru petrecerea timpului liber, servicii de spalatorie, servicii medicale, terasa pentru bronzat. Hotelul are şi un birou de schimb valutar. Parcarea privata este disponibila in incinta, la un cost suplimentar. Restaurantul este in sistem bufet iar hotelul ofera si room service.

Facilitati copii
Hotelul este recomandat pentru familiile cu copii, acestia beneficiind de facilitati precum meniuri speciale in restaurant, piscina pentru copii, programe de animatie.

Sport si agrement
Hotelul organizeaza ore de fitness, are programe de animatie in sezon si instructor calificat de Yoga si Tai Chi.

Piscina
Hotelul are doua piscine, una exterioara si una interioara incalzita.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 172 camere cu balcon, aer conditionat, sistem de incalzire, TV prin satelit seif si baie cu cabina de dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.