Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA HOTEL BELLA PLAYA

   Malgrat De Mar, Spania


Descriere

HOTEL AQUA BELLA PLAYA 3* (Malgrat de Mar)
Descriere HOTEL AQUA BELLA PLAYA :Aqua Bella Playa din Malgrat de Mar este o varianta foarte buna de cazare atat pentru cei care doresc sa se bucure de plajele insorite din Costa Brava si, in acelasi timp sa profite de oferta culturala si comerciala a metropolei Barcelona (gratie bunelor conexiuni intre statiune si oras), cat si pentru familiile cu copii.
Localizare HOTEL AQUA BELLA PLAYA :hotelul este situat la 250 m de plaja si de centrul comercial din statiunea Malgrat de Mar. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de 75 km.
Plaja HOTEL AQUA BELLA PLAYA :Plaja cu nisip se afla la aproximativ 250 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere:HOTEL AQUA BELLA PLAYA , renovat in totalitate in anul 2007, dispune de cazare in 270 de camere (246 duble si 24 single). Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, incalzire centrala, seif (optional), baie completa cu uscator de par, telefon direct, TV cu conexiune prin satelit, terasa mobilata, minibar (contra cost). Camerele duble premium au in plus, fata de cele standard: vedere garantata la piscina, TV LCD, conexiune Internet WiFi gratuita, oglinda cosmetica, prosoape gratuite la piscina (cu garantie). Camerele duble family sunt formate din 2 dormitoare si o baie; au suprafata de aproximativ 30 mp si capacitate de minim si maxim 4 persoane.
Facilitati HOTEL AQUA BELLA PLAYA: hotelul dispune de receptie 24h, seif, schimb valutar, aer conditionat in zonele comune, 3 ascensoare, bar cafenea, sala de vizionare TV, sala de lectura, sala de jocuri, serviciu de spalatorie, serviciu medical, restaurant cu servire in regim bufet (dispune de scaune inalte pentru copii), piscina interioara climatizata (gratuit), 3 piscine exterioare (2 pentru adulti si 1 pentru copii, separate), snack bar, cafenea, loc de joaca pentru copii, mini club, programe de animatie cu spectacole, muzica live, concursuri, echipa de animatori, camera pentru bagaje, vestiare, dusuri, parcare exteriora (cost suplimentar).
Alte informatii HOTEL AQUA BELLA PLAYA : La variantele de demipensiune sau pensiune completa, bauturile alcoolice si nealcoolice din timpul pranzului sau cinei sunt contra cost. Bauturile racoritoare, apa, cafeaua si ceaiul sunt gratuite la micul dejun. Toate mesele se servesc in stil bufet suedez. Transferul de la aeroportul din Barcelona pana in statiunea Malgrat dureaza aproximativ 75 minute ( in functie de conditiile de trafic). Restaurantul a fost renovat in totalitate in anul 2012. Turistii cazati la hotelurile din lantul Aqua sunt scutiti de plata taxei turistice. Aceasta taxa va fi suportata de catre hotel.
Web: www.aquahotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.