Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Venecia Boutique Gourmet


Descriere

Hotelul de 5 stele Estrellas Vila Venecia Boutique Gourmet este situat in aproape de plaja de nisip publica Playa Levante. Plaja este premiat un steag albastru. Langa plaja exista o promenada pe unde poti mergi pentru o plimbare. Hotelul este echipat 5 stele Estrellas hotel Vila Venecia Boutique Gourmet este situat in aproape de plaja publica de nisip Playa Levante. Plaja este premiat un steag albastru. Langa plaja exista o promenada pe unde poti mergi pentru o plimbare. Hotelul este dotat cu receptie 24h 2C Wi-Fi, a lift, un jacuzzi, locuri de parcare (contra o taxa) precum precum un salun TV cu TV satelit. In satelit. zona exterioara a proprietatii veti gasi o piscina (deschisa tot anul). Inplus,, inafara puteti gasi o terasa. In interiorul hotel puteti utiliza o piscina interioara. Pentru oaspeti foarte tineri, pot fie deasemenea patuturi. Euro/Master card este acceptat ca mijloace de plata. Datorita facilitatilor fara bariere hotelul este deasemenea potrivit pentru utilizatori de scaunuricurotile. Cering Pranz si cina sunt servite a la carte. Bunastarea fizica voastra este ingrijita de cafeteria . Sports amp; Leisure Lasa-te rasfatat in hamam in spa al hotelului dvs. AInformatii suplimentare Inregistrarea este posibila dela 15:00 ore, check-out panala 12:00 ore.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.