Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sandos Monaco Beach and Spa (Adults Only +16)


Descriere

Descriere HOTEL SANDOS MONACO BEACH AND SPA:
Hotelul este destinat doar adultilor. Fiecare camera este proiectata pentru confort si relaxare. Situat central, hotelul ofera acces facil la transportul in comun, magazine, plaje si parcurile tematice aflate la mica distanta.

Tip masa:
All Inclusive.

Localizare HOTEL SANDOS MONACO BEACH AND SPA:
Hotelul este situat la 250 de metri de plaja Levante din Benidorm si la 47 km de Aeroportul Alicante.

Dotari camere:
Hotel Sandos Monaco Beach & Spa dispune de 199 de camere dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, balcon privat, baie privata cu uscator de par, minibar, seif (contra cost), acces gratuit wireless. Camerele hotelului Sandos Monaco Benidorm sunt izolate fonic si beneficiaza de o terasa mobila, cu o vedere panoramica a orasului Benidorm.

Facilitati HOTEL SANDOS MONACO BEACH AND SPA:
Hotelul dispune de un restaurant unde puteti savura preparate din bucataria traditionala locala si internationala. De asemenea hotelul mai dispune de un bar si un snack bar, unde oaspeti pot savura diferite bauturi, gustari si inghetata. Hotelul mai ofera o piscina in aer liber, o terasa, un centru spa si o sala de gimnastica. Exista si o sala de jocuri cu masa de tenis si biliard.

Web: www.sandos.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.