Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORFU CLUB APARTHOTEL


Descriere


Descriere: Acest hotel se afla in inima orasului Gouvia si este dotat cu o sauna, o piscina pentru copii si o piscina de exterior. Acest hotel dispune de o parcare gratuita, o sauna si check-in/check-out expres.

Camerele hotelului au fost renovate in anul 2010 si dispun de un frigider, o chicineta si un mini bar. Bucurându-se de un cadru relaxat, barul din incinta hotelului ofera calatorilor o gama larga de bauturi i aperitive de calitate superioara.


Localizare: Hotelul se afla la 10 km de aeroport, 8 km de port, 9 km de orasul Corfu, 1 km de plaja Gouvia, 500 de metri de centrul satului Gouvia si la 100 de metri de statia de autobuz.


Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, internet wireless, babysitting, inchiriere masini, doctor 24h, kit de prim ajutor, seif, prosoape de plaja, serviciu de curatatorie, serviciu in camera, bar/salon, aer conditionat, camere pentru nefumatori, mini - bar, frigider, televiziune prin cablu/satelit, bucatarie/ chicineta, filtru de cafea / ceainic, uscator de par, televizor, dus, cafenea/cofetarie, piscina, birou de turism, sauna, gradina, terenuri de joaca pentru copii, baie de aburi, piscina pentru copii, piscina descoperita


Dotari camere: dus, telefon, balcon/terasa, aer conditionat, frigider, uscator de par, TV prin satelit, internet wireless, aparat de cafea, papuci de baie


Plaja: Hotelul este situat la 1 km de plaja Gouvia.


Website: www.corfuclub.gr/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.