Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquis Sandy Beach Resort

   Agios Georgios South


Descriere

Complexul hotelier Aquis Sandy Beach 4* se situeaza pe una dintre cele mai largi si frumoase plaje de nisip de pe insula. Printr-o plimbare scurta se poate ajunge in centrul statiunii unde se gasesc nenumarate baruri, taverne, magazine.Facilitati hotel
Hotelul are 562 camere recent renovate, ofera oaspetilor sai acces internet WI-FI in toate zonele hotelului, laptop (de inchiriat), spalatorie, serviciu de trezire, baby-sitting, camera pentru bagaje, rent a car, doctor la cerere (24 h), minimarket, magazin de suveniruri, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, loc de joaca si club pentru copii (4-12 ani), teatru in aer liber, animatie, 2 terenuri de tenis, sala de gimnastica complet echipata, biliard, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina (la plaja se platesc), prosoape (piscina/plaja - cu garantie). Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel. Waterpark: Pe langa serviciile si facilitatile de calitate pe care le ofera, Hotelul Aquis Sandy Beach Resort dispune de 2 piscine, 1 piscina pentru cei mici si un Mini Water Park care va binedispune vacanta atat celor mici, cat si celor mari. Cele 4 tobogane ale waterparkului vor aduce multa distractie si voie buna celor mici nu numai.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 614 camere: -camere duble cu vedere la gradina/ la mare, confortabile cu 2 paturi sau cu pat matrimonial, cu baie proprie, balcon/veranda. In acest tip de camere se pot caza maxim 3 persoane.Ele disoun de aer conditionat, Tv satelit, telefon, acces gratuit la internet WI-FI, mini-frigider, foehn, seif. -Camere familiale cu un singur dormitor, vedere la gradina. Dormitorul este separat de living.In acest tipde camere se pot caza 3 persoane sau a 4-a persoana pe sosa in living.In plus, fata de camerele standard dispun de Tv LCD, DVD player si extensie telefon in baie. -camere familiale cu 2 dormitoare si living. In acest tip de camere se pot caza 5 persoane, a 6-a persoana se poate caza pe sofa in living.

Localizare
Hotelul Aquis Sandy Beach 4* este situat la 30 m de plaja cu nisip din St. Georgios, la 22 km de aeroport si Corfu Town. Aquis Sandy Beach Resort este hotelul ideal pentru cupluri si familiile care doresc o vacanta relaxanta si odihnitoare, dar si cu distractie si animatie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.