Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis Constanta

Descriere

Hotelul Ibis este situat la 200 de m de plaja din Constanta si la 300 de m fata de centrul istoric al orasului si de sit-ul arheologic. Facilitati Hotel Hotelul ofera 154 de spatii de cazare. Locatia ofera o parcare pazita, un cazino, 3 sali destinate organizarii de seminarii si conferinte si acces la internet. Este permis accesul cu animale de companie in incinta hotelului. Facilitati Camere Toate spatiile de cazare au aer conditonat, baie proprie, minibar, TV, telefon, acces la internet. Masa - Mic Dejun Restaurantul Sud&Cie ofera preparate din bucataria mediteraneana. Restaurantul are si o tersa deschisa non-stop. Taxa locala este inclusa in tarif. Reduceri - Copiii pana la 2 ani au gratuitate la cazare si mic dejun (maxim un copil in aceeasi camera cu parintii). - Copiii intre 2 - 12 ani au gratuitate la cazare si 50% reducere la masa, cu mentiunea ca sunt cazati intr-un pat suplimentar in camera parintilor (maxim un copil).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.