Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare Hotel Hotel Cherica a fost proiectat si construit pentru a va oferi cel mai inalt grad de confort modern si senzatia unui loc deosebit. In spatele unei distinse fatade istorice, situata in inima turistica si comerciala a Constantei si la doar 70 metri de malul Marii Negre (Plaja Modern), aceasta cladire veche de peste 110 ani a fost transformata in perioada 2004-2008 in agreabilul si modernul Hotel Cherica. Facilitati Hotel Aflat la intersectia a doua importante artere ale orasului Constanta, strada Stefan cel Mare (principala strada comerciala a orasului) si strada Mircea cel Batran (prima strada paralela cu malul Marii Negre), Hotel Cherica se intinde pe doua etaje complet reconstruite in interiorul unui imobil istoric, vechi de peste 110 ani si compus din 18 camere si apartamente cu suprafete de pana la 44 mp fiecare, dupa cum urmeaza: 10 deluxe suites (5 cu vedere partiala la mare); 6 deluxe mini-suites (2 cu vedere partiala la mare); 2 deluxe rooms. Mai enumeram si transferul bagajelor, parcare pazita, apel de trezire, acces gratuit la presa romaneasca, fax, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei. Facilitati Camere Deluxe Suite Apartamente compuse din 2 camere: camera cu pat queen size, dulap, toaleta machiaj, canapea, fotoliu, masuta cafea, comoda TV, baie cu cada. Anticamera cu masa, scaune, mobilier minibar, cuier, masa bagaje (suprafata totala 44 mp). Deluxe MiniSuite este o camera cu pat queen size, dulap, toaleta machiaj, canapea, fotoliu, masuta cafea, comoda TV, mobilier, minibar, cuier, masa bagaje, baie cu cada (suprafata 34 mp). Deluxe Room este o camera cu pat simplu, dulap, toaleta machiaj, canapea, mobilier minibar, masa bagaje, cuier, baie cu cabina de dus (suprafata 19 mp). Printre facilitati mai mentionam aer conditionat, incalzire centrala, cablu TV, mini-bar, telefon, radio-desteptator, seif in camera, internet gratuit, detector de fum, bai cu cada, uscator de par, priza pentru aparat de barbierit, prosoape de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.