Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balada Nej


Descriere

Hotelul Balada Nej este situat in centrul orasului Constanta, pe B-dul. 1 Decembrie 1918, in apropierea Casei de Cultura din Constanta. Facilitati Hotel Hotelul Balada Nej dispune de 20 de camere din care: 10 matrimoniale si 10 duble (twin beds), fiecare dintre acestea avand posibilitatea de a se modifica in functie de dorinta fiecarui client (dublu in matrimoniala si matrimoniala in dublu). Holurile hotelului sunt largi, placate cu piatra, cu arcade de caramida, candelabre, parchet, statui de marime naturala, scari late si balustrade din fier forjat, decorate cu ornamente din vanat (cerb, urs). Intrarea este strajuita de un cavaler medieval. Intrarea in hotel se face pe sub o cupola de sticla, unde turistii sunt intampinati de valetul de serviciu. Serviciul de paza asigura atat siguranta persoanelor cat si a parcarii. Accesul la internet este gratuit si se poate efectua atat din camere cat si din cele doua locuri special amenajate la etajul intai pentru persoanele care nu poseda un calculator personal. Facilitati Camere Camerele au un design specific medieval, mobilierul este realizat din lemn masiv, parchet din lemn de stejar, aplice si lampadare, carpete din lana 100%. Atat lenjeria, cat si prosoapele, sunt din bumbac 100% si sunt personalizate. Accesul in camere se face pe baza de cartele magnetice. Camerele sunt dotate si cu telefon retro cu linie digitala. Spatiile de cazare sunt impartite in 3 categorii: Standard, Panorama, Regal. Camerele Standard difera fata de celelalte categorii prin spatiul putin mai restrans al bailor si panorama. Camerele Panorama sunt spatioase si au priveliste catre Noul Centru Civic al orasului. Camerele Regale confera spatiu, comfort deosebit, o priveliste centrala a Noului Centru Civic al orasului. Baia, creata in acelasi stil vechi, cu cada si oglinda retro, este complet utilata, avand in dotare: papuci de unica folosinta, halat de baie, uscator de par, priza pentru barbierit si ventilatie. Masa - Mic Dejun Micul dejun, inclus in pret, poate fi servit in Salonul Business Class din cadrul restaurantului. Restaurantul La Protap ofera bucatarie cu specific romanesc, preparate din vanat (urs, caprioara, cerb, mistret, fazan, iepure) si bucatarie internationala, propunand in fiecare seara un program artistic: muzica romaneasca si internationala, program cu orchestra. Zilnic, inainte de a comanda, turistii au posibilitatea de a vedea mini-expozitia cu platouri ce contin preparate din carne de peste, vanat, porc, vita, pui, berbec, miel. Restaurantul are program intre orele 07:30 AM- 02:00 AM.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.