Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Voila, inaugurat in iulie 2006, este amplasat in centrul orasului Constanta, in imediata apropiere a Pietei Ovidiu si a Portului Turistic Tomis. Hotel Voila se afla la o distanta de numai 100 m de Plaja Modern. Facilitati Hotel Prin ospitalitatea si calitatea serviciilor oferite, Hotel Voila a ramas in inimile multora dintre cei care i-au trecut pragul. Cu o arhitectura aparte, Hotel Voila clasat la categoria 4 stele, pune la dispozitia clientilor 30 de locuri in camere Duble si Single, amenajate la cele mai ridicate standarde. Clientii se pot bucura de: sauna, masaj, Jacuzzi, minibar in camere, seif individual, TV color cu cablu si satelit, conexiune internet, linii telefonice internationale directe, control individual al sistemului de aer conditionat, detector de caldura si fum, salon restaurant, sala conferinta, precum si parcare auto. Facilitati Camere Toate camerele dispun de TV, minibar, aer conditionat. Masa - Mic Dejun Salonul restaurant, situat la ultimul niveI al hotelului, va ofera un peisaj deosebit al Marii Negre si al Portului Turistic Tomis. Bucataria restaurantului reprezinta o provocare pentru cei cu gusturi culinare rafinate, bucatarii cu pregatire de inalta clasa fiind in orice clipa gata sa satisfaca cele mai sofisticate pretentii. Aici se pot organiza reuninuni de afaceri si familiale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.








Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.